More

    TAG

    Австралија организира научен симпозиум за влијанието на Тејлор Свифт

    Австралија организира научен симпозиум за влијанието на Тејлор Свифт

    Австралија се подготвува да го одржи првиот меѓународен академски симпозиум во светот за влијанието на Тејлор Свифт, објави Би-Би-Си. „Свифтпозиум“ ќе го истражува влијанието на...

    Latest news