More

    TAG

    астразенека

    Научник од тимот на „АстраЗенека“тврди -Научниците и политичарите „веројатно убиле стотици илјади луѓе“

    Научник од Оксфорд изнесе шокантни тврдења за угледот на вакцината „АстраЗенека“, која ја нанеле политичарите и научниците. Сер Џон Бел, научник кој работел на развојот...

    Latest news