More

    TAG

    Антикорупциска ја „чешла“ Општина Струга

    Антикорупциска ја „чешла“ Општина Струга

    Државната комисија за спречување на корупција (ДКСК) ќе го проверува случајот со јавното претпријатие Водовод од Струга. Општина Струга пред две години го продала земјиштето...

    Latest news