More

    TAG

    АНКТЕА

    18,6% ЗА ВМРО-ДПМНЕ СПРЕМА 9,4% ЗА СДСМ ,НОВА АНКЕТА КОЈА ГОВОРИ ЗА НАМАЛУВАЊЕ НА ДОВЕРБАТА КОН СДСМ НА ГРАЃАНИТЕ

    Речиси 60 отсто од анкетираните македонски граѓани одговориле негативно на прашањето дали Македонија се движи во позитивна или негативна насока. Најголема одговорност за состојбата...

    Latest news