More

    TAG

    Американската централна банка ја затвори 2023 година со рекордна загуба од 114

    Американската централна банка ја затвори 2023 година со рекордна загуба од 114,3 милијарди долари и со повеќекратно повисока цена на каматата на депозитите на...

    Американската централна банка (ФЕД) ја затвори 2023 година со рекордна загуба од 114,3 милијарди долари и со повеќекратно повисока цена на каматата на депозитите...

    Latest news