More

    TAG

    Американката Ванда Палмер се разбудила од двегодишна кома откако била брутално нападната и го идентификувала нејзиниот брат како напаѓачот

    Американката Ванда Палмер се разбудила од двегодишна кома откако била брутално нападната и го идентификувала нејзиниот брат како напаѓачот

    Американката Ванда Палмер се разбудила од двегодишна кома откако била брутално нападната и го идентификувала нејзиниот брат како напаѓачот. Таа била згрижена во установа за...

    Latest news