More

    TAG

    Алијансата за Албанците

    ДАЛИ КРЕНАР ЛОГА ЈА КРОИ ПОЛИТИКАТА НА АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ, А ТАРАВАРИ Е НЕГОВ ВАЗАЛ ВО ПРЕГОВОРИТЕ СО СДСМ И ДУИ?!

    Прашање на денови е приклучувањето на Алијансата за Албанците во владината коалиција СДСМ – ДУИ. Официјално, соработката на претседателот и генералниот секретар на Алијанса...

    Latest news