More

    TAG

    Алхохол

    Британци: Руските војници масовно се опиваат, имаат се повеќе смртни случаи поради алкохол

    Британците тврдат дека Русите досега имале вкупно до 200.000 жртви. Иако проценката не го наведува ова, веројатно е дека проценката на Министерството за внатрешни...

    Latest news