More

    TAG

    Албанскиот Pарламент за нов претседател на државата го избра генерал Бајрам Бегај

    Албанскиот Pарламент за нов претседател на државата го избра генерал Бајрам Бегај, досегашен началник на Генералштабот на вооружените сили

    Албанскиот Pарламент доцна попладнево за нов претседател на државата го избра генерал Бајрам Бегај, досегашен началник на Генералштабот на вооружените сили. За неговиот избор гласаа...

    Latest news