More

    TAG

    алармантен број луѓе загинаа поради напади на ајкула

    Минатата година, алармантен број луѓе загинаа поради напади на ајкула

    Минатата година ширум светот се регистрирани 14 смртни случаи поради напади на ајкула, што е повеќе од просекот од претходните години. Истражувачите нагласуваат дека...

    Latest news