More

    TAG

    Ако Путин дојде во овие европски земји

    Ако Путин дојде во овие европски земји, може да биде уапсен

    Меѓународниот кривичен суд (МКС) издаде налог за апсење на рускиот претседател Владимир Путин, обвинувајќи го дека е одговорен за воените злосторства извршени во Украина. Иако...

    Latest news