More

  TAG

  академик Драгослав Михаиловиќ

  По кратко боледување, на 93-годишна возраст во Белград, во неделата на 12 март почина српскиот писател и драматург, академик Драгослав Михаиловиќ

  По кратко боледување, на 93-годишна возраст во Белград, во неделата на 12 март почина српскиот писател и драматург, академик Драгослав Михаиловиќ, соопшти неговото семејство. Михаиловиќ...

  Почина српскиот писател и драматург, академик Драгослав Михаиловиќ

  По кратко боледување, на 93-годишна возраст во Белград, во неделата на 12 март почина српскиот писател и драматург, академик Драгослав Михаиловиќ, соопшти неговото семејство. Михаиловиќ...

  Latest news