More

    TAG

    АХВ со поддршка на глобалната кампања за одбележување на 28 Септември- Светски ден на борба против беснило

    АХВ со поддршка на глобалната кампања за одбележување на 28 Септември- Светски ден на борба против беснило

    Bо светот на секои 9 минути од беснило умира по едно лице или околу 59 илјади луѓе со светски рамки. Апелирам до граѓаните да бидат одговорни...

    Latest news