More

    TAG

    абрана за теретни возила и автобуси

    Врнежите од снег од утринава предизвикуваат проблеми во сообраќајот на државните патишта,еве каде има забрана за теретни возила и автобуси

    Врнежите од снег од утринава предизвикуваат проблеми во сообраќајот на државните патишта. На неколку патни правци воведена е забрана за автобуси и тешки товарни...

    Latest news