More

    TAG

    а животот го загубија 31 лице

    1.222 новозаразени, а животот го загубија 31 лице

    Од направени 4.342 тестови регистрирани се 1.222 нови случаи на ковид-19, информира Министерството за здравство. Според информацијата, во текот на изминатите 24 часа, регистрирани се...

    Latest news