More

    TAG

    а уапсен е Армен Фисјан

    Во тешка сообраќајна несреќа во Ерменија две лица загинаа, а уапсен е Армен Фисјан, поранешен голман на фудбалската репрезентација на Ерменија

    Во тешка сообраќајна несреќа во Ерменија две лица загинаа, а уапсен е Армен Фисјан (36), поранешен голман на фудбалската репрезентација на Ерменија. Се сомнева...

    Latest news