More

    TAG

    а неговата смрт е прогласена за несреќен случај

    Според извештајот од обдукцијата, Сагет паднал наназад и се удрил во задниот дел од главата, а неговата смрт е прогласена за несреќен случај

    Актерот и комичар Боб Сагет почина на почетокот на јануари, а пред неколку дена беше потврдено дека причината за смртта била повреда на главата...

    Latest news