More

    TAG

    а на дизелот 179 динари

    Цената на бензинот во Србијас останува 171 динар, а на дизелот 179 динари

    Српската влада усвои уредба за ограничување на висината на цените на нафтените деривати со која е пропишано дека максималната малопродажна цена на „евродизелот“ изнесува...

    Latest news