More

    TAG

    7 степени според Рихтеровата скала утрово ја погоди јужна Грција

    Силен земјотрес со јачина од 5,7 степени според Рихтеровата скала утрово ја погоди јужна Грција

    Силен земјотрес со јачина од 5,7 степени според Рихтеровата скала утрово ја погоди јужна Грција, потресувајќи згради и куќи. Европско-медитеранскиот сеизмолошки центар (EMSC) беше преплавен...

    Latest news