More

    TAG

    4 типа на врска помеѓу детето и мајката

    4 типа на врска помеѓу детето и мајката

    Емоционалната врска која детето ја има со родителите, најчесто со мајката, се нарекува приврзаност, а се манифестира со барање и одржување на блискост, особено...

    Latest news