More

    TAG

    337 милијарди евра и се намалени за околу 200 милиони евра

    Девизните резерви на крајот на јануари годинава изнесувале 4,337 милијарди евра и се намалени за околу 200 милиони евра

    Девизните резерви на крајот на јануари годинава изнесувале 4,337 милијарди евра и се намалени за околу 200 милиони евра, соопшти Народна банка. Најголем дел од...

    Latest news