More

    TAG

    3% на вкупните депозити и од 6

    Во март: Годишен раст од 9,3% на вкупните депозити и од 6,1% на вкупната кредитна поддршка

    Анализирано на годишно ниво, вкупните депозити се зголемени за 9,3%, поради  повисоките депозити на двата сектора, со поголем придонес на секторот домаќинства.  На годишна основа,...

    Latest news