More

    TAG

    20-те најдобри песни на сите времиња

    20-те најдобри песни на сите времиња, по избор на вештачката интелигенција

    Побаравме платформа за вештачка интелигенција да излезе со листа на 20 најдобри песни на сите времиња. Тој ни одговори дека изборот на „најдобрите“ песни на...

    Latest news