More

    TAG

    1 отсто од младите во Австрија

    Околу 74,1 отсто од младите во Австрија, веруваат дека пандемијата со коронавирусот им ја „украла“ младоста

    Околу 74,1 отсто од младите во Австрија, веруваат дека пандемијата со коронавирусот им ја „украла“ младоста. Тие се соочувале и уште се соочуваат со...

    Latest news