More

    TAG

    1.400 деца запишани во дуалните паралелки

    1.400 деца запишани во дуалните паралелки

    Министерството за образование и наука (МОН) заедно со локалната самоуправа и бизнис заедницата од денеска почна социјален дијалог за усогласување на уписните политики за...

    Latest news