More

    TAG

    0смани

    Османи: Бараме итно отворање на преговорите за членство на Северна Македонија

     и на Албанија во ЕУ и повикуваме на преземање на сите напори за унапредување во кандидатски статус за членство во ЕУ на Босна и Херцеговина...

    Latest news