More

  ТА Турист Битола – Вила Fotini – Неи Пори

  spot_img
  Вила Fotini – Неи Пори 🇬🇷
  🤔 Дали знаевте дека…
  1️⃣ Во Неи Пори постојат камени градби кои датираат од 17 и 18 век, а најпозната е византиската црква Свети Ѓорѓи, која се наоѓа на централниот дел.
  2️⃣ Ја има една од најголемите песочни плажи (должина од околу 5 км), која е редовно наградувана со европското „Сино знаме“ за чистота.
  Шармантното село Неи Пори е едно од најпопуларните летни дестинации на Пиерија. Нурнете во убавините на Неи Пори, кои ќе ви ги активираат сите сетилни органи, на начин кој ќе го направи вашиот годишен одмор посебен. Кристално чистото море и златниот песок, во комбинација со плитката вода од неколку метри, ја прават оваа локација место на кое со задоволство ќе му се вратите, особено доколку одите со вашите најмали.
  Линк до понудата: https://turist.com.mk/tour-details.php?cid=114
  Контактирајте нè и резервирајте на: ☎️+389 47 202 777 и 📱+389 70 202 777
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img