More

  ТА Турист Битола: Дочекајте ја Новата година во Атина, градот во кој духот на антиката е портретиран преку спектакуларните градби и културни споменици

  spot_img

  Дочекајте ја Новата година во Атина, градот во кој духот на антиката е портретиран преку спектакуларните градби и културни споменици. 🇬🇷🎉
  ⚠ 179€ на лице 📅 Tермин: 29.12.2023 – 02.01.2024

  Во цената се вклучени:
  ✅ Превоз со високо-туристички автобус;
  ✅ Сместување во хотел со 4*, во Глифада
  (3 ноќевања со појадок);
  ✅ Организирано разгледување на градот, со локален водич;
  ✅ Излет на Сунион и Аполоновиот брег;
  ✅ Организација и водство на патувањето.

  Линк до комплетната понуда: https://turist.com.mk/tour/atinang2024/

  Контактирајте нè и резервирајте на: ☎️+389 47 202 777 и 📱+389 70 202 777
  #бидиТурист #BeATourist

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img