More

  Си пукале ли сами во себе граѓаните со бугарска самосвест „Цар Борис III” во Охрид,за да ги влошат односите на Бугарија кон Македонија?!

  spot_img

  Што се случува во таканаречениот клуб на граѓани со бугарска самосвест „Цар Борис III” во Охрид.Отворено се поставува прашањето ,дали челновите на клубот фингираат напади под инструкција на Софија,како додатно би се усложниле бугарските аспирации кон Македонија?!

  Пкање во или внатре кон надвор во клуб на граѓани со бугарска самосвест „Цар Борис III” во Охрид?!

  Последниот настан секако дека е контрадикторен сам по себе.Според кажувањата на пријавителите од клуб на граѓани со бугарска самосвест „Цар Борис III” во Охрид,кој настанот го пријавиле вчера на ден 23-11-2022 година , настанот се случил ден претходно поточно на ден 22-11? Што ги спречило пријавителите настанот да го пријават веднаш кога го воочиле и зошто калкурале цели 24 часа да го пријават настанот?

  -Исто така ,ако се знае фактот дека 10 чаури биле пронајдени внатре во клубот, тогаш повеќе од јасен е фактот дека од внатре може да испука лице кој е член или посетител на клубот,а не некое трето мистично лице од надвор!!!

  -Клубот на граѓани со бугарска самосвест „Цар Борис III” во Охрид се навоѓа во центар на Охрид,каде фреквенција на лица е буквално 24 часа.Под самиот клуб работи пекара и сендвичара со работно време 24/7 и таки истрели од огнено оружје не можеле да поминат нечујно од вработените и клиентите на сендвичарата и пекарата.Од тука само под себе се поставува прашање дали проектилите биле испукани од пиштол со пригушувач,и доколку се додаде фактот дека е пукано внатре од клубот према излогот,тогаш многу нешта постануваат појасни, но оставаме на истрагата да утврди дали Б’лгарите си пукале самите во себе,за да ја усложнат политичката состојба?!

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img