More

  Секојдневна слика-Повторно запалени контијнерите кај социјалната зграда во Охрид

  spot_img

  Рано изутрина повторно запалени континјерите на улица Карпош Војвода во Охрид кај социјалните згради.Ваквата честа појава на палење на контијнерите на оваа локација псотана секојдневие во Охрид.Изутрина повторно палењето на контијнерите предизвика ширење на опасен мирис ,за што повторно беше приморана да интервенира единицата за противпожарна заштита на град Охрид.

  Во и околу социјалната зграда во Охрид постана секојдневие да се шират опсани материи , смрдеа ,кој можат да предизвикаат опасни инфекции кај населението.Зошто се дозволува ваквиот начин на живеење во социјланата зграда ?

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img