More

  Се повлекува производ од Кауфланд, кој најверојатно содржи микропластика

  spot_img

  Еден производ се продава од Кауфланд.

  Како што е објавено на веб-страницата на Кауфланд, како мерка на претпазливост, а со цел заштита на потрошувачите, од пазарот се повлекуваат следните производи:

  К Класична морска сол големо шише 110гр

  GTIN 4063367419300

  Најдобро искористено до: 01.2028. и сериски број: 401017

  Причината за повлекување на производот е можното присуство на микропластика во производот.

  Клиентите не треба да го консумираат производот, а можат да го вратат во која било филијала каде што е купен и да добијат рефундирање, за што не им е потребна потврда.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img