More

  Се појави знаме на Албанија меѓу српските фанови, веднаш беше запалено, реагираше полицијата

  spot_img

  Германскта полиција на европското првенство во фудбал се чини има повеќе работа да решава инциденти меѓу навивачите отколку да се грижи за редот на стадионите.

  Денеска е регистриран втор инцидент  во навивачкиот табор на Србија. Некој  влегол во српската фан зона со знаме на Албанија. Се случи хаос и знамето беше запалено. интервенираше и полицијата.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img