More

  Се одржа четириесеттата седница на Советот на општина Охрид

  spot_img

  Со шеснаесет точки на дневниот ред, денес се одржа четириесетата седница на Советот на Општина Охрид. На дневен ред беа неколку точки за работата на јавните претпријатија, а поголемиот дел се однесуваа на урбанистичката сфера и информацијата за Физибилити студијата за развој на касерната Охрид во технолошко-рекреативна зона.

  Без поголеми дискусии, сите точки на дневниот ред беа усвоени со значителен број гласови.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img