More

  САКАМ КНИГИ во Ресен!

  spot_img

  На 𝟐𝟐.𝟬𝟐.𝟮𝟬𝟮𝟮 (вторник), Сакам Книги доаѓа во посета на Ресен, со нови наслови и саемски цени❗️
  Од 𝟎𝟗:𝟎𝟎 до 𝟏𝟖:𝟎𝟎 часот ќе се дружиме во Дом на Култура – Ресен!
  Ве очекуваме! 🐞

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img