More

  Претставници на националниот парк Мљет денеска соопштија дека добиле повеќе пријави дека во каналот Мљет меѓу Полач и Трстеник е виден кит

  spot_img

  Претставници на националниот парк Мљет денеска соопштија дека добиле повеќе пријави дека во каналот Мљет меѓу Полач и Трстеник е виден кит.

  Тие изјавија дека немаат повеќе информации за китот, ниту пак знаат за каков вид се работи.

  Заедно со објавената фотографија, Националниот парк Мљет упати апел до локалното население и туристите доколку го видат китот, да не му приоѓаат со чамци.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img