More

  Претседателот на НСДП – Нова социјалдемократска партија Горан Мисовски на Шестиот Конгрес на партијата додели плакета на НСДП за особени заслуги на Душан Стојановиќ

  spot_img
  Претседателот на НСДП – Нова социјалдемократска партија Goran Misovski на Шестиот Конгрес на партијата додели плакета на НСДП за особени заслуги на Dusan Stojanovic, еден многу значаен човек за промоцијата на НСДП во почетоците, кој беше специјален гостин на Конгресот.
  Тој е доктор за политички маркетинг, човек познат на Балканот и пошироко, ја водеше ПР кампањана на НСДП за парламентарните избори во 2006 година.
  🟡🔵СИЛНО И ЧЕСНО❕️За пристоен живот.
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img