More

  Премиерот Димитар Ковачевски ќе се обрати на прес-конференција

  spot_img

  Денеска, 9 март 2022 година (среда) во 13:00 часот, премиерот Димитар Ковачевски ќе се обрати на прес-конференција.

  На прес-конференцијата присутни за новинарските прашања ќе бидат и Фатмир Битиќи, вицепремиер за економски прашања, координација на економските ресори и инвестиции, Фатмир Бесими, министер за финансии, Крешник Бектеши, министер за економија, Љупчо Николовски, министер за земјоделство, шумарство и водостопанство како и Јована Тренчевска, министерка за труд и социјална политика.

  Прес-конференцијата може да ја проследите на следните линкови:

  Прес-конференцијата на македонски јазик
  Прес-конференцијата на албански јазик

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img