More

  Пред Собранието денеска повторно се собрани граѓани кои протестираат против прифаќањето на францускиот предлог

  spot_img

  Пред Собранието денеска повторно се собрани граѓани кои протестираат против прифаќањето на францускиот предлог.

  Во Собранието, пак, втор ден во тек е расправата за Информацијата за содржината на Предлог-преговарачката рамка за започнување на пристапните преговори на земјава со Европската Унија.

  Пред и околу собраниската зграда присутно е полициско обезбедување, а улицата пред Собранието е затворена за сообраќај.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img