More

  Прати Еуро 2024 и типувај во Евротип

  spot_img

  Доколку сте љубител на спортското обложување особено на фудбалски натпревари, тогаш со почетокот на Еуро 2024 во Германија возбудата е на максимум.
  Евротип како и секогаш знае што е најдобро за сите типувачи, па затоа за времетраењето на европското првенство се потруди да подготви огромна понуда за обложување на натпреварите кои ќе ги задоволат сите барања на нашите играчи. Кога на сето ова ќе ги додадеме и нашите убедливо највисоките коефициенти тогаш пакетот е комплетен.Искористете го овој месец на фудбал и забава, посетете ги вашите омилени Евротип обложувалници и уживајте во фудбал со добро друштво и права возбуда. Типувајте на многубројните специјални игри, Bet builder комбинации, дневни екстра понуди и уште многу различни игри.
  Потсетување дека големата наградна игра „Евротип Милионер“ е во полн ек и затоа искористете ја можноста за што поголема уплата на тикети со што ќе ја зголемите вашата шанса да стигнете до милионот.
  Со Евротип добивате секогаш повеќе.
  www.evrotip.mk

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img