More

  Поздрава и подобра варијанта за вашиот желудник

  spot_img

  Гравот е едно од омилените јадења кај нас, а секој има свој трик кој го олеснува подготвувањето на ова најпознато јадење во разни варијанти. Меѓутоа, поради една супстанца која се наоѓа во него, гравот може да предизвика дигестивни проблеми.

  Мешунките, јаткастите плодови, житарките и семките се здрава храна, но можат да бидат многу штетни за организмот поради фитинската киселина.

  Повеќе за ова прочитајте на „Арт кујна“.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img