More

  Повик до нашите граѓани од МНР

  spot_img

  Министерството за надворешни работи ги повикува сите наши државјани кои се наоѓаат во Либан, во првата можна прилика да ја напуштат оваа држава поради влошенета безбедносна ситуација.

  МНР воедно апелира, да се одложат сите патувања кон Либан кои не се неопходни.

  „Постои можност за натамошно влошување на ситуацијата, а со тоа и намалени можности за навремено напуштање на Либан. Како и секогаш, ние ги ставаме сите свои капацитети за асистенција на нашите државјани“, наведува МНР и посочува на СОС дежурниот телефон +389  75 268 736, како и на електронската адреса: globalsos@mfa.gov.mk.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img