More

  Погледнете како Талат Џафери беше пречекан во родното Форино

  spot_img

  Со извиците „Илирида“ и „Косово“ техничкиот премиер Талат Џафери беше пречекан во неговото родно село Форино.

  На социјалните мрежи се појави видео од пречекот на Талат Џафери кој го организираа неговите соселани.

  Како што може да се види на видеото жителите на Форино имаат формирано кордон со факели од двете страни на улицата додека конвојот од полициски возила и обезбедувањето на Џафери минуваат низ улицата.

  Некогашниот командант Форина во ова гостиварско село беше дочекан и со огномети, а исто така може да се погледне како Џефери се поздравува со поблиските соселани и пријатели, и им отпоздравува на насобраните.

   

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img