More

  По прегледот на телефонот на мајката на исчезнатата Данка Илиќ, откриено е дека таа го гуглала граничниот премин Кладово-Турну-Северин меѓу Србија и Романија непосредно пред исчезнувањето на детето

  spot_img

  По прегледот на телефонот на мајката на исчезнатата Данка Илиќ, откриено е дека таа го гуглала граничниот премин Кладово-Турну-Северин меѓу Србија и Романија непосредно пред исчезнувањето на детето, јавуваат српските медиуми.

  „Однесувањето на мајката е многу чудно и чудно е она што го барала на компјутерот и телефонот непосредно пред исчезнувањето на девојчето. На Гугл го барала граничниот премин Кладово-Турну-Северин“, дознава Информер.

  Исто така мајката на детето пребрала и информации за тоа  колку изнесува кривичната одговорност за одредени кривични дела.

  – Сите треба да знаеме дека полицијата прави сè за да не биде пронајдена малата Данка. Две или три недели пред нејзиното исчезнување, родителите ја однеле на специјалистички преглед во Белград. За каков преглед станува збор и што точно се работи не можам да кажам сега да кажам – изјавил главниот уредник на Информер Драган Ј. Вучичевиќ.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img