More

  По наредба на Вишото јавно обвинителство во Белград, специјалното одделение за високотехнолошки криминал, уапсен е мажот кој му се заканувал на Александар Вучиќ

  spot_img

  По наредба на Вишото јавно обвинителство во Белград, специјалното одделение за високотехнолошки криминал, уапсен е мажот кој му се заканувал на Александар Вучиќ.

  На социјалната мрежа Х се заканувал дека ќе го убие.

  Како што пренесуваат медиумите, станува збор за корисник на мрежата по име О.С, кој на таа социјална мрежа напишал: „Атентат, реално, би бил благословен“, како коментар на објавата „целата програма на опозицијата може и мора да се намали до еден момент: апсењето на Александар Вучиќ“.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img