More

  „Еко Свет К- 21“ – Струга нов концесионер за стопански и рекреативен риболов на Охридско Езеро

  spot_img

  Конечно е доделена  концесија за стопански и рекреативен риболов на Охридско Езеро.Нов концесионер и за стопански и за рекреативен риболов е „Еко Свет“к-21ДООЕЛ – Струга .Конечно ќесе стави крај на безредието и криволовот во водите на Охридското Езеро.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img