More

  Пецаков=Како поранешен спортист знам колку е важна поддршкатаи обезбедување сигурност во текот на натпреварувачката сеозна.

  spot_img

  Како поранешен спортист знам колку е важна поддршкатаи обезбедување сигурност во текот на натпреварувачката сеозна.
  Затоа денес остварив средба со играчите, стручниот штаб и управата на Ракометниот клуб Охрид. ( ГРК Охрид )
  Ја потенцирав поддршката што Локалната самоуправа ја дава на клубот и ги уверив дека таа ќе продожи и во иднина.
  Им посакав успех во претстојната сезона и да продолжат да бидат една убава слика на градот.
  На крајот од средбата сите заедно посакавме повторно да се сретнеме во овој состав за да прославиме успех во натпреварувачката сезона.

  +2
  Климент Блажески, Kliment Stojanoski и 32 други
  3 споделувања
  Ми се допаѓа

  Коментирај
  Сподели
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img