More

  Пејачката Емина С. е пронајдена мртва во хотел во Трестеник

  spot_img

  Пејачката Емина С. е пронајдена мртва во хотел во Трестеник.

  На телото не се забележани траги на насилство и засега нема сомнителни околности кои би можеле да укажуваат на кривично дело.

  – Знам дека имаше партнер кој доаѓаше тука, како и ќерка. Но, тоа се прекрасни луѓе. Емина живееше тешко откако престана да пее – вели една нејзина сосетка.

  Емина С. била пронајдена мртва во таканаречениот хотел за самци во Трстеник, каде што живеела.

  Според првите информации од терен, станува збор за станарка на ова сместување. Се сомнева дека била мртва два до три дена.

  Како што раскажуваат нејзините соседи, Емина порано се занимавала со пеење.

  „Емина веќе извесно време беше болна и бавно се движеше. Во средата навечер видов брза помош и полиција пред влезот на зградата. Подоцна дознав дека се работи за Емина. Не знам колку дена беше мртва. Можеби поминаа неколку дена“, изјавил за „Блиц“ еден од станарите на хотелот.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img