More

  Пазете се од денешната енергија!

  spot_img

  Денешниот датум 22.2.2022, кој се чита исто од лево кон десно и од десно кон лево, ќе се повтори само за 200 години, односно 22.2.2222 година и го претставува последниот датум со низата 222 која започна во 2000 година. Според нумеролошките анализи, низа од најмалку три двојки се нарекува и ангелски број.

  Според нумерологијата, денешниот датум носи енергија на двојност, партнерство, врски и рамнотежа. Пораките број два секогаш се фокусирани на компромис, сочувство, прифаќање, соработка и хармонија. Кога бројот два во низа е како 222, оваа енергија е уште поизразена.

  Денешната енергија треба да ја искористиме преку канализирање на нашата љубов, позитивни вибрации и добро расположение во насока на хармонија и соработка со другите и кон другите.

  Очигледно, ова е добар период за промени, за секакви спојувања, за регенерација или воспоставување нови односи. Исто така, имајте на ум дека овие денови е многу изразена интуицијата, но и моќта на привлекување, па затоа треба интензивно да размислувате за индивидуалните аспирации и желби, ова ќе го забрза нивното остварување.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img