More

  Паднаа популарните апликации Инстаграм и Ватсап

  spot_img

  Паднаа популарните апликации Инстаграм и Ватсап.

  Корисниците во регионот и во светот вечерва пријавуваат проблеми.

  На популарната апликација „Ватсап“ е невозможно да се испраќаат пораки, додека на „Инстаграм“ е невозможно да се „освежи“ страницата и апликацијата не вчитува објави.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img