More

  Падна клан од Грчец – Полицијата апси криминалци, извршени се серија апсења и претреси

  spot_img

  Полицијата утринава врши серија претреси и апси членови на криминален клан од Грчец, кои се поврзани со трговија со дрога и убиства.

  Претреси се прават во Грчец, Дуќанџик, Чаир и други локации. Според информациите, веќе има неколкумина уапсени, а акцијата е сѐ уште во тек.

  Во текот на денот, по завршување на акцијата, се очекуваат повеќе детали од полицијата.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img